KezdőlapKezelések8D LRIS NLS Biorezonanciás Scannelő

Időjárás előrejelzés

aktualitasok 01 aktualitasok 04

aktualitasok 02 aktualitasok 03

Egyeztessünk időpontot!

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy kapcsolatba léphessünk veled! Az ajánlatkérés után 1-2 napon belül számíthatsz a válaszunkra.

Add meg a neved!

Add meg az E-mail címed!

Add meg a telefonszámod!

Invalid Input

Írd le minél részletesebben az elképzeléseid!

A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.

Invalid Input

8D LRIS NLS Biorezonanciás Scannelő

8D LRIS NLS Biorezonanciás Scannelő

8D-LRIS NLS

8D NLS bemutató videó

Alapfunkciók

  1. A sejt szintű test analizáló funkció 12 nagy szervrendszer, 847 szerv-, mirigy-sejt, állapotát jeleníti meg 1420 anatómiai szervmetszet ábrákon. A betegségek ezrei prediktív jelentést tesznek lehetővé. Az egész szervezetet 120000 adattal jellemzi 95%-s pontossággal. A páciens és orvosa láthatják a jelenlegi és a múltjuk szervi állapotát, ami mutat egy jövőbeli 3-5 éves egészség-és szervezeti vitalitást.
  2. Az anyag-elemző funkcióval elemezheti az élelmiszerek, az egészségügyi termékek a szervezetre gyakorolt hatását.
  3. Frekvencia terápia kezelés funkció lehetővé teszi a szervezet energiaspektrum helyreállítását és sejt szintű javítását. Már a betegség korai stádiumában kezeli az elváltozásokat, megelőzve a kifejlődését.

Milyen teszteléseket tud a 8D-LRIS NLS műszer:

Az emberi test összes szervrendszerének komplex vizsgálata. A szív- és érrendszer, Gastrointestinalis traktus, genitális-húgyúti rendszer, csont- és izomrendszer, Bronchi-pulmonalis rendszer, endokrin rendszer , idegrendszer, vér, behatás nélküli, biokémiai analízise,. Szervek fertőzése, vírusok, baktériumok, gombák, bélférgek fertőzése stb. Mellékvese, agyalapi mirigy, hasnyálmirigy, pajzsmirigy. A biológiai rezonancia terápiában (meta-terápia) meghatározott kóros folyamatok kezelése.

Bio-rezonancia terápiával kezelt állapotok:

Allergia, Bronchiális asztma , Autoimmun betegségek,  Degeneratív szervi betegségek, Reumás betegségek,  Arthropathia ,Nőgyógyászati rendellenességek, mint például: – fájdalmas menstruáció, hormonális egyensúlytalanság. Különböző eredetű immunhiányos betegségek. Stressz eredetű fejfájás és migrén. Minden típusú fájdalom, Neurodermatitis és ekcéma. Sport sérülések. Pre és postoperatív kezelés (ek). Urológiai rendellenességek stb ….

Meta-Terápia frekvencia terápia kezelése

Az agy, kap egy jelet, a test egy vagy több szervének tesztelésére vonatkozó igényével kapcsolatban, amely jel, a számítógép monitorán jelenik meg, és a fejhallgatójában található. A jel ,az egészséges szervekre jellemző elektromágneses rezgések sorát jelenti meg. Minden emberi test ,rendelkezik saját elektromágneses oszcillációval. Az egészség állapotára vonatkozó kérdés feltárható, és egy kérdés megválaszolásakor a központi idegrendszer, választ ad, amelyet az érzékelők ezt követően érzékelnek. Az eredmény, a test szervezet állapotát reprezentálja.

Az 8D-NLS Diagnostic QMR műszer biofoton érzékelése

8D-NLS LRIS DiagnosticA szervezetben az anyagcsere, a szervi működési folyamatok irányítása bio-elektromágneses jelekkel, bio-elektromágneses rezonanciákkal és úgynevezett biofotonokkal történik.
Ezen jelek összessége másodpercenként ezermilliárdnyi, amelyek egészséges átvitel során akadálytalanul közvetítik az információkat.
Zavar esetén azonban megbomlik az egyenletes információáramlás (jeltovábbítás), ami elváltozást okoz a biológiai működésünkben, és ezt a bekövetkező változást érzékeljük a betegség tüneteként.

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység. A vegetatív létfenntartó rendszerünk, mint egy software, egy program, működteti a szervezetünket.
A tudatalatti program, az agyunkat használva bio-elektromos impulzusokat generál, amely bio-elektromos impulzusok, biofotonok, tartalmazzák a hormonrendszer, és a szervek működtetéséhez szükséges  információkat.

8D-NLS LRIS Diagnostic 

Tehát szervezetünk irányítása bio-elektromos impulzusokkal, biofotonokkal történik.
A biokémiai folyamatokat vezérlő hormonrendszer irányítása is ezzel a bio-elektromágneses bio-foton-kommunikációval történik, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ezek a bio-elektromágneses rezonanciák mérhetőek a készülékkel.

A speciális jelfeldolgozó program az adott szervmetszetre jeleket rajzol  a mérési adatok alapján. Ebből következtetni lehet, a szervezetben végbemenő folyamatok pillanatnyi állapotára.

A QNR 8D-NLS Diagnostic műszer összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) – információt a számítógépben lévő adatbázis 5718 spektrális etalon adataival és kimutatja, hogy hol vannak hibák, vagy elváltozások, a páciens biológiai erőterében.

Sejt szintű szervi állapotfelmérés

A QMR BioScan műszer a szerveink, és az agy biofoton kisugárzásának érzékelésével és elemzésével pontos képet nyújt, a szervezetünk működéséről, élettani,energetikai állapotáról. A legtermészetesebb és legkímélőbb módon azonnal betekintést kapunk a szervezetben zajló anyagcsere, szervrendszeri és sejtszintű biológiai, és patológiás folyamatokról. 

8D-NLS Diagnostic műszer múltja

A modern bio-energia kutatásokkal, amelyeket 1920 óta, növényeken és állatokon végeztek, arra a következtetésre jutottak, hogy létezik  egy mérhető mágneses tér a biológiai rendszerekben, amelyek meghatározott rezgésszámmal rendelkeznek.

Az 8D-NLS Diagnostic Bio Szkenner adatbázisának központjában 5718 rezgésminta van, amit több mint 100 000 beteg , több mint 1000 kérdésre kiterjedő  vizsgálati eredményei, és a tesztkezeléseket tartalmazó információ alapján állítottak össze.

A kifejlesztett hardver-szoftver-komplex lehetővé teszi az agyi neuronok bioelektromos aktivitásának detektálását, rögzítését és elemzését.

Az elemző program dekódolja a jeleket, amelyek kiértékelésénél összehasonlítja az etalon spektrális jelekkel (rezgésmintákkal), és az eredményt anatómiai szervmetszeteken jeleníti meg különböző színű és jelzésű számokkal.

A QMR 8D-NLS Diagnostic bio szkenner célja, hogy a legpontosabb eredményeket nyújtsa, ezért a vizsgált szervre és az agyra koncentrál. Az agy kisugárzása az, ahol elkezdjük összegyűjteni az információkat, a szervezetben zajló folyamatokról. A fülre helyezett fejhallgató mint antenna érzékeli az agy biofoton elektromágneses sugárzását. Ezeket a jeleket a készülék digitalizálja, és elmenti.

A QMR NLS Diagnostic  műszer sejt szinten minden elváltozást azonosít.

Az azonosítás az egyedi frekvencia spektrum mintázatok alapján lehetséges. Az érzékelt jeleket összehasonlítja az etalon mintákkal, ami alapján felismerhetőek az elváltozások, és már a kifejlődési szakaszban célzott kezeléssel megállítható a betegség kialakulása.

BioFoton kezelés

A QMR BioScan a spektrális etalon frekvencia adatbázisából az adott esetre specializáltan állítja össze a frekvencia terápiát. A QMR BioScan műszer ezt az elektromágneses kvantum rezgést kisugározva, segíti a szervsejtek bioenergetikai,- energetikai működési rendjének helyreállítását.

Fő elemzési funkciók:

  1. Az anatómiai bio-mező energiák megjelenítése 1-6 állapotjelzővel
  2. A hyper & hypo bio-mező töltések piros és kék megjelenítése
  3. A bio-mező patomorfológiák etalon-együtthatói
  4. Entrópia (rendellenesség) elemzési értékelések 1 – 7
  5. Vegeto teszt a legjobb frekvencia másolásra / kezelésre
  6. Mikroorganizmusok biofield elemzése.

QMR BioScan Képernyő-fotók

A műszer felhasználói kezelői felületének képernyő fotói

8dnls14 350x2658dnls15 350x267

 

 Forrás: https://nls-diagnostic.com/8d-lris-scanner/

Kezelések

Csatlakozzon hozzánk!