KezdőlapKezelésekMeriDiM számítógépes komplett állapotfelmérés

Időjárás előrejelzés

aktualitasok 01 aktualitasok 04

aktualitasok 02 aktualitasok 03

Egyeztessünk időpontot!

Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy kapcsolatba léphessünk veled! Az ajánlatkérés után 1-2 napon belül számíthatsz a válaszunkra.

Add meg a neved!

Add meg az E-mail címed!

Add meg a telefonszámod!

Invalid Input

Írd le minél részletesebben az elképzeléseid!

A törvényi előírások szerint a küldéshez el kell fogadnod az adatkezelési irányelveinket.

Invalid Input

Mi a MeriDiM®?

MeriDiM

MÉRÉS - KIÉRTÉKELÉS-KEZELÉS

Az alapelv: a biológiai alapfunkciókat tükröző  12 fő meridián állapotának grafikai megjelenítése – heveny és idült kórállapotokban egyformán - látványosan segíti az energetikai egyensúly esetleges hiányának feltérképezését ill. a helyes kezelést követő  harmonikus működés  dokumentálását , ilyen módon biztosítva a páciens objektív nyomon követését is. A különböző energetikai terápiák ( akupunktúra, fülakupunktúra, homeopátia, Bach-virágterápia, Schüssler sók…) integratív módon képesek a biológiai működésekre hatást gyakorolni, így a meridiánok különböző  működészavarait harmonizálni, azaz a biotermodinamikai állapotot jótékonyan befolyásolni.

A MeriDiM tehát egy olyan, a XXI. század korszerű követelményeinek megfelelő számítógépes állapotfelmérő eszköz,


Dr. Széchenyi István pszichológus - akupunktőr a hagyományos kínai orvoslás, a japán (dr. Nakatani neurológus) Ryodoraku-rendszer törvényszerűségeit illetve Nogier francia neurológus kutatásait is figyelembe véve és a nyugati technológiát együttesen alkalmazva, 18 éves terápiás, kutató és oktató munkássága alapján készítette el/fejlesztette ki a MeriDiM rendszerét (Meridián Digitális Mérőműszert).amely segít a meridiánok energiasztinjét feltérképezni, kiértékelni, dokumentálni, nyomonkövetni és választható kezelési lehetőségeket kínál: fülakupunktúra, Homeopátia-Bach-virágterápia-Schüssler sók, testakupunktúra szakterületeire, az energetikai egyensúly helyreállítása céljából.  Tehát a MeriDiM professzionális segítséget nyújt a szakember számára, hozzájárul a sikeres kezelésekhez, ahol úgy a terápiás szakember, mint a kliens elégedett lesz.

 

Forrás: www.meridim.com

Kezelések

Csatlakozzon hozzánk!